Agenda

IMG_0534

MINDFUL GROEPSWANDELINGEN

Waarschijnlijk kunnen deze i.v.m. de richtlijnen van het RIVM weer vanaf september worden gepland. Individueel is nu al wel mogelijk. Neem daarvoor contact met me op.

WORKSHOP MINDFULNESS 2020

Datum: 

Tijdens deze workshop krijg je praktische oefeningen met daarbij de achterliggende gedachte én handvatten om effectiever om te gaan met uitdagende situaties op werk, school en privé. We gaan in op de automatische piloot en hoe je je bewust kunt worden van je eigen automatische patronen. D.m.v. enkele krachtige oefeningen leer je deze beter te reguleren wat essentieel is om gezond en goed te kunnen functioneren. Met als resultaat minder stress. Vanzelfsprekend is er ruimte om vragen te stellen.

 • Datum: we volgen het advies van het RIVM
 • Inclusief hand-outs en koffie/thee
 • Kosten: € 20,00
 • Wanneer je besluit om een 8-weekse training te volgen bij mij, worden de kosten van de workshop in mindering gebracht

OPFRIS-SESSIES 2020:  ELKE 1E ZATERDAG VAN DE MAAND. Deze kun je los van elkaar volgen. Je bepaalt zelf aan hoeveel bijeenkomsten je wilt deelnemen. Je kunt deze sessies alleen bijwonen wanneer je een volledige 8-weekse basistraining mindfulness hebt gevolgd. Dat hoeft overigens niet bij mij te zijn geweest.

Tijdstip: 9.30 – 11.30 uur

Data 2020: 1-2 (VOL)/7-3 (nog 1 plek) /4-4 /6-6/4-7/5-9/3-10/7-11/5-12. We volgen het advies van het RIVM. Voor nu betekent het dat we de groepen niet eerder opstarten dan in september. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een opfrissessie individueel te volgen. Voel je welkom! Neem gerust contact op voor een afspraak hiervoor!

 • Aanmelden per bijeenkomst is noodzakelijk. Dit kan via de site (aanmeldingsformulier), via e-mail of telefonisch.
 • Kosten € 15,00 per sessie.

 8-WEEKSE BASIS- GROEPSTRAINING MINDFULNESS:

Tijdens deze training ontwikkel je je mentale veerkracht. Een ander woord voor mindfulness is ook wel veerkrachttraining.

 We volgen het advies van het RIVM. Voor nu betekent dat dat we de groepen niet eerder kunnen opstarten dan in september. Zowel in Oldenzaal (vrijdag) als in Ootmarsum (donderdagochtend) bij de BinnenCirkel Ootmarsum.

 • Tijdstip: 9.30 – 12.00 uur.
 • Data:
 • Vóóraf een gratis intake/kennismakingsgesprek bij mij in de praktijk.
 • Inclusief een stilteochtend.
 • Groep in Oldenzaal bestaat uit max. 5 deelnemers.
 • Kosten: € 325,00. Alle materialen en 3 CD’s zijn inbegrepen plus koffie/thee/lekkers.

5-WEEKSE VERDIEPINGSCURSUS ‘DE KRACHT VAN GEDACHTEN’ Wat is het placebo-effect?

NIEUWE DATA VANAF SEPTEMBER!

Tijdens deze cursus kun je groeien zowel in je privéleven als in je werk door belemmerende overtuigingen te lijf te gaan. Want deze ondermijnen nogal eens ons (werk)plezier. Door te analyseren, reflecteren, ontwikkelen en te oefenen. We gaan in op ons brein: hoe werken deze en welke invloed heb je daar zelf op? Wat is het placebo-effect? En zo leer je van belemmerende patronen/blokkades/gedachten tot behulpzame gedachten en gedrag te komen. Deze cursus wordt om de andere week gegeven. Dit i.v.m. de vele reflecties. Zo heb je de tijd om er thuis en/of op je werk mee aan de slag te gaan. Tijdens de meivakantie en Hemelvaartsdag is er geen training. deze wordt doorgeschoven. Max. 7 deelnemers! Je kunt deze cursus volgen wanneer je bekend bent met mindfulness en meditaties/aandachtsoefeningen.

 • Kosten: € 195,00.
 • Koffie/thee/lekkers, hand-outs inbegrepen.

Aanmelden kan via de site (aanmeldingsformulier) of telefonisch. Ná aanmelding voor de 8-weekse basistraining volgt eerst een, gratis, nog steeds vrijblijvend intakegesprek. De groepen zijn kleinschalig: maximaal 5 deelnemers.

Tijdens de 8-weekse training krijg je 3 CD’s; theoriemap met daarin alle educatie, hand-outs en verhalen/gedichten. Koffie/thee/lekkers is aanwezig.

Individuele coaching/training

Een op maat gemaakte coaching/training voor jou persoonlijk. Tijdsduur per bijeenkomst is ongeveer 90 minuten.

In de reguliere schoolvakanties zijn er geen trainingen! Lopende trainingen worden doorgeschoven.

Agenda